Een elektronische sigaret is het beste wat mij ooit is overkomen!

Zoals veel mensen heb ik ook een hele tijd gerookt. Het was nooit mijn bedoeling om te beginnen, maar je weet wel hoe het gaat. Je vrienden roken, je probeert het ook een keer en voor je het weet kom je er niet meer van af. Toen ik rond de vijfentwintig was besloot ik dat het genoeg was. Ik begon echt de nadelen van sigaretten te merken. Ik had een klein kind en kon niet voluit met haar spelen, was snel buiten adem. Verder begon zij ook te klagen dat het roken zo stonk.

Ik wilde dus stoppen, maar ik wist dat het lastig zou zijn. Ik had bij de drogist spontaan wat nicotinepleisters gekocht. Helaas werkten de pleisters niet goed bij mij. Ik ging weer door met roken tot ik een paar weken later ineens hoorde van de elektronische sigaret. Van een collega die ook gestopt was hoorde ik dat deze heel erg goed geholpen had bij het stoppen.

Eerst geloofde ik er niet veel van. Hoe kon een elektronische sigaret nu helpen bij het stoppen? Ik kende het wel, maar dacht altijd dat die dingen erg nep waren. Ik was vrij radeloos en mijn collega kon goed overtuigen, dus voor ik het wist had ik een elektronische sigaret aangeschaft op www.esigaretonline.nl. Het was in het begin vrij onwennig, maar uiteindelijk kon ik iedere keer bij trek in een sigaret naar de elektronische variant grijpen. Hij is niet alleen goedkoper, maar ook nog eens gezonder!

Momenteel ben ik helemaal gestopt. De elektronische sigaret was een goede tussenstop. Het heeft mij oprecht geholpen om te stoppen met roken en ik ben enorm blij dat ik van die troep af ben, eindelijk.